2024-06-13 13:00

Hvordan har din mave det i dag ?

Glæd dig til et underholdende, informativt, humoristisk og tankevækkende foredrag med en af Danmarks største nørder inden for tarmsundhed, og gå hjem med den videnskabelige opskrift på, hvad du selv kan gøre for at forbedre din egen sundhed og få en krop i balance.

Anne Ashkenazi har igennem en lang årrække arbejdet i sygehusvæsenet med blandt andet diabetes, medicinske patienter, fødselshjælp og ikke mindst på mave-/tarmkirurgisk afdeling. Sidstnævnte satte skub i Annes store passion for og ambition om, at lære os alle sammen, hvordan vi bedst muligt passer på vores tarme, så de omvendt kan passe på os igennem hele livet. Sundhed kommer indefra!!

Opdag betydningen af det tætte samspil mellem vores tarmbakterieflora og vores helbred! Lær hvordan den rette tarmbiotika kan optimere fordøjelsen, psyken, styrke immunforsvaret og forbedre vores generelle velvære.

Med udgangspunkt i konkrete eksempler fra sin praksis viser Anne, hvordan selv små justeringer af bakteriefloraen i vores maver kan føre til effektivt vægttab, reduktion af allergier, fjernelse af uro i kroppen, større mentalt overskud, sundere hud og meget mere.

Kom med til dette spændende og informative foredrag om tarmsundhed og tag det første skridt mod et sundere og gladere liv!

 

 

Posthuset Banegårdspladsen, 1.sal rum 5

Banegårdspladsen 7, Ballerup, Danmark

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til Blixen Klub Ballerup ved at benytte den følgende formular. Når du sender formularen godkender du samtidig Blixen Klub's privatlivs-politik, som du kan finde her på websiden. Det er en forudsætning for, at vi kan registrere din henvendelse og vende tilbage til dig. Du vil høre fra os snarest muligt.
GDPR