2024-08-22 00:00

Opskriften på det gode seniorliv.

– Humor, gnister og meningsfuld antændelse
Opskriften på det gode seniorliv – En god humoristisk sans og en dårlig hukommelse

Spring over hvor gærdet er sjovest, og få en alvorlig indføring i humor, som præsenteres gennem humorfaglige teorier, tankevækkende tanker og uhæmmede påstande, så du kan få redskaber til selv at bruge og forbruge humoren endnu mere.
Alt sammen krydres med perspektiv er på alder, vitser, kloge ord fra de store humorister og skæve sandheder – på en seriøs bund af faglighed og opløftende undersøgelser.

Højt at flyve, og bliv deroppe! Vil du med? 

Per Ryt-Hansen, indehaver af kursusvirksomheden humor.dk. Tidligere seminarielektor. Indehaver af en samling på 79 internationale svuppere og 5 børnebørn. Bogaktuel 2024: Latter ved aftensmaden – er tegn på trivsel. Guide til hvordan du skaber humor, latter og livsmod i familien
for forældre og bedste forældre. Sælges til rabatpris ved foredrag.

 

Posthuset Banegårdspladsen, 1.sal rum 5

Banegårdspladsen 7, Ballerup, Danmark

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til Blixen Klub Ballerup ved at benytte den følgende formular. Når du sender formularen godkender du samtidig Blixen Klub's privatlivs-politik, som du kan finde her på websiden. Det er en forudsætning for, at vi kan registrere din henvendelse og vende tilbage til dig. Du vil høre fra os snarest muligt.
GDPR